Sekretesspolicy

Läs vårt sekretessavtal kring din säkerhet när du besöker vår hemsida popmani.se. Följ länk för att läsa avtalet i sin helhet.

Vi är engagerade i att skydda våra besökares integritet och vill genom denna policy informera dig om vilka uppgifter vi samlar in om ditt besök och hur vi använder denna information.

Om du har några frågor om hur vi hanterar data är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Popmani.se är avsett för användare som är 18 år eller äldre. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår sekretesspolicy, och detta samtycke gäller tills vidare. Om du inte accepterar våra villkor ber vi dig att sluta använda popmani.se.

Kakor

Genom att besöka popmani.se accepterar du att kakor – även kallade cookies – lagras på din enhet. Kakor är små textfiler som skickas från vår webbserver och sparas på din webbläsare eller enhet. Dessa filer är avsedda för att förbättra din användarupplevelse. Med hjälp av kakor fungerar våra tjänster korrekt och i vissa fall förbättras de ytterligare för dig som användare. Till exempel kan vi spara funktionella inställningar som språkpreferenser. Vi får också övergripande information om din användning av våra tjänster genom kakor, vilket bidrar till att vi kan rikta relevant marknadsföring till dig.

Kakor lagras i upp till 30 dagar.

Vi använder följande typer av kakor:

  • Sessionskakor – dessa är tillfälliga kakor som försvinner när du stänger din webbläsare. De hjälper webbplatsen att laddas snabbare nästa gång du besöker den.
  • Tredjepartskakor – dessa kakor sätts av en tredjeparts webbplats, i vårt fall Google Analytics. Informationen vi samlar in med hjälp av Google Analytics hjälper oss att förstå våra besökares beteende och förbättra vår webbplats ytterligare. Vi får information om vilket land våra besökare befinner sig i, vilka sidor de är intresserade av och hur de navigerar på webbplatsen. Genom att få tillgång till dessa data kan vi aktivt arbeta med att förbättra webbplatsen. Observera att vi inte får tillgång till några personliga uppgifter på detta sätt. Informationen från Google Analytics sparas i 26 månader. Läs mer om Googles policy här.

Hantering av kakor

Du kan själv justera inställningarna för kakor i din webbläsare. Du kan till exempel blockera dem helt eller välja att endast acceptera förstapartskakor. Notera att många webbsidor kan påverkas om du väljer att blockera kakor, då viss funktionalitet kan vara beroende av dem. Läs mer om hur du hanterar kakor i dina webbläsarinställningar och på Post- och telestyrelsens webbplats.

Personuppgifter via e-post och kontaktformulär

Om du kontaktar oss via vårt kontaktformulär eller via e-post samlar vi in de uppgifter du anger, inklusive namn, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter, tillsammans med annan information du väljer att lämna, kommer inte att säljas vidare till tredje part. Mailkonversationer och tillhörande uppgifter sparas inte längre än nödvändigt.

Skydd av personuppgifter

Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Endast personer som behöver tillgång till dina uppgifter för att uppfylla angivna ändamål har åtkomst till dem i vårt IT-system. På så vis säkerställer vi sekretessen och integriteten för dina uppgifter.

Externa länkar

Vår webbplats innehåller externa länkar. När du klickar på dessa länkar kommer du till externa webbplatser och deras sekretesspolicy gäller då.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats
Visa mer