VIDEO: Harry Styles – Treat People With Kindness

av | jan 3, 2021 | Artiklar, Ny musik, Video

Harry Styles startar 2021 med en glittrande dansant video till senaste singeln Treat People With Kindness.

Den 1 januari släpptes videon till Treat People With Kindness och i videon bjuder Harry Styles på ett stort dansnummer tillsammans med skådespelerskan Phoebe Waller-Bridge, känd från bland annat Fleabag.

Videon är helt i svartvitt och börjar med att tittaren får se en glitterklädd Styles uppträda på ett nattklubb i ett koreograferat nummer tillsammans med ett stort antal dansare. Senare i videon bjuder han upp Waller-Bridge till dans och i sina identiska outfits med matchande västar och högmidjade byxor tar de sig upp på scen för att göra sin gemensamma dansrutin som avslutas med Styles liggandes i Phoebe Waller-Bridges armar samtidigt som Waller-Bridges ler in i kameran.

Videon är regisserad av Ben Turner och Gabe Turner. Ben Turner har tidigare arbetat med Harry Styles på hans tidigare video till låten Golden och på flertalet videos och konsertfilmer till One Direction. Treat People With Kindness är den sjätte singeln från Harry Styles senaste album Fine Line som släppes den 13 december 2019.

Treat People With Kindness är ett motto som Harry Styles har burit med sig sedan hans första självbetitlade soloalbum och orden har används på såväl merchandise som återkommande mantra hos både fansen och Harry Styles själv.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This