VIDEO: Annika Norlin, Mattias Alkberg – Den sista

1 dec, 2021

Den sista

Se musikvideon till Mattias Alkberg och Annika Norlins vackra samarbete på låten Den sista.

Det börjar sakta närma sig albumrelease för Annika Norlin som den 21 januari släpper skivan Mentor. Ett album där sångaren och låtskrivaren som vi känner under alias som Säkert! och Hello Saferide blir Annika Norlin även som artist.

På hennes senast släppta dubbelsingel Darkest Shade of Dark hittar vi även ett samarbete med Mattias Alkberg på låten Den sista. Nu har låten även fått sällskap av en musikvideo och den vackra och intima lyriken om att spendera sitt liv med någon förstärks i en svartvit enkelhet.

– I samma andetag som man inser att man vill spendera sitt liv med någon får man också dåligt samvete. Man ser sina fel ur ett långsiktigt perspektiv. Ens sörplande är inte ett enstaka sörplande, utan ens stackars partner ska behöva leva ett liv med någon som sörplar. Ett ligg är inte ett ligg, utan en frånvaro av att partnern ska få ligga med andra. Behövde sånghjälp av någon som skulle förstå denna blandning av romantik, skräck och buskis och fick hjälp av min egen idol, Mattias Alkberg, som för övrigt sjunger fruktansvärt bra på denna, berättar Annika Norlin i en kommentar.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This