UPPTÄCK: Pokey LaFarge – Drink of You

11 okt, 2021

Billie Marten

Pokey LaFarge har släppt den fjärde singeln från hans kommande album, Drink of You. En 50-tals retrolåt om att hantera förlorad kärlek.

Pokey Lafarge lyckas ta Elvis-soundet in i 20-talet utan att det känns krystat. Något få personer lyckats med och han får det att låta både tidlöst och aktuellt.

Drink of You är hans fjärde singel från hans album In The Blossom of Their Shade. Albumet skulle egentligen redan varit ute men fick skjutas upp en månad på grund av försenad produktion.

LaFarge är inte direkt en nykomling utan har en handfull album bakom sig, men har först nu dykt upp på radarn. Ett tydligt bevis på att han är mer hemma i sitt sound.

Den nya singeln handlar om att ta till flaskan för att komma över olycklig kärlek. Vad han själv kallar en ”självömkande hjärtekross-låt”.

– Jag var djupt i flaskan och det enda sättet jag ville komma ur det var att dricka och sjunga om det. Jag dricker inte längre men den är fortfarande kul att sjunga på grund av ¾-takten. Det låter som en jazz-klubb eller en sjömansvisa i en bar.

Albumet släpps den 15 oktober.

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This