UPPTÄCK: Glüme – What Is A Feeling

av | mar 24, 2021 | Artiklar, Ny musik, Upptäck

Känslor i centrum när Glüme delar med sig av den eminenta singeln What Is A Feeling.

Den Los Angeles-baserade artisten Glüme kombinerar Hollywood-glamour med old school och är ett av de senaste tillskotten till labeln Italians Do It Better.

Den 30 april släpper hon sitt debutalbum The Internet och redan nu kan vi höra att smakprov från skivan på den eminenta singeln What Is A Feeling. En låt som skrevs efter att Glüme, som har den sällsynta hjärtsjukdomen Prinzmetal angina, fick veta att hennes emotionella hälsa började påverka hennes fysiska tillstånd.

– Jag hade en läkare som en gång sa till mig att mina känslor gjorde mitt hjärta mer skada än nytta. Jag lämnade och ville ta mina känslor och kasta dem i papperskorgen. Jag studerade känslor ur fysiska och filosofiska perspektiv för att se om jag kunde överlista dem. Men att känna sig mindre var inte ett alternativ, berättar Glüme i en kommentar.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Ryan McBride

Pin It on Pinterest

Share This