Foto: Privat

Foto: Privat

Namn: Beatrice

Gör: Jobbar på apotek

Senaste sedda serie: How I Met Your Mother

Livsmål: Vara nöjd med både mig själv och min tillvaro, oavsett hur framtiden ser ut.

Hemsida: Seriesnack.se


Hej! Vem är du?

– En 23-årig tjej som tittar på alldeles för många serier.

Vilken TV-serie skulle bäst kunna beskriva ditt liv?

– Finns inte direkt en serie som beskriver mitt liv, men Gilmore Girls är nog den serie där jag känner igen mig karaktärsmässigt.

Hur började ditt intresse för TV?

– Började lite smått när jag såg reklam för Grey’s Anatomy på tv för snart tio år sedan. Har dock alltid följt en och annan serie ända sedan jag var barn.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

– På morgonen innan jobbet har jag nästan alltid igång nåt serieavsnitt i bakgrunden (oftast komediserie). Efter en lång arbetsdag brukar jag titta på veckans nya avsnitt och om jag inte känner mig för det så brukar jag läsa eller blogga.

Påverkar ditt serietittande din vardag i form utav stil och mode?

– Ibland har jag låtit mig inspireras av Jess klädstil i New Girl, men annars kan jag nog inte påstå det. Jag skaffade liknande glasögon som henne, som är sådär typiskt nördiga. De blev rätt inne ett tag och jag fastnade för den trenden. Jag gillar de fina klänningarna, kjolarna och blusarna som Jess kan ha, bara för att det blir sött och tjejigt på ”icke-töntigt” sätt. Och såklart hennes utsöta pyjamasar! Har införskaffat många plagg senaste åren där jag inspirerats av den här stilen. Jess är tjejen som visar att det är inget fel med att skippa högklackat och bara gå i ballerinaskor hela dagarna.

Vilken serie kan du inte leva utan?

Gilmore Girls för att det är en sådan extremt mysig och fantastisk serie. Den har allt som jag fastnar för i en tv-serie. Mysiga miljöer, färgstarka karaktärer, humor, drama och komplicerade relationer. Det är en serie för alla åldrar och jag känner att oavsett hur gammal jag är så kommer jag alltid kunna relatera till något.

Om du skulle tappa minnet, vilken serie skulle du vilja se om i så fall?

Vänner. Bara för att få uppleva alla skämten från allra första början igen – då är det som roligast!

Du driver bloggen Seriesnack, hur kommer det sig att du började blogga?

– Jag följde rätt många seriebloggar innan jag kom på att jag kunde göra samma sak själv. Innan dess hade jag drivit en blogg om Gossip Girl, men som sedan rann ut i sanden. Jag blev sugen på att skriv om vilka serier jag ville och på så vis uppstod just Seriesnack.

Hur kommer det sig att du döpte bloggen till Seriesnack?

– Det svåraste med att starta en blogg var just att komma på namnet. Jag ville ha nåt enkelt som skulle vara lätt att komma ihåg, men där man samtidigt direkt kunna veta vad det är för typ av blogg. Därefter tänkte jag ”Hmm…jag ska snacka om serier. Vad kan man heta? Seriesnack…?”

Vilken serie ser du fram emot i vår?

– Inga nya faktiskt. Scandal är nog den serien som jag ser fram emot mest. Längtar även efter Parenthoods allra fyra sista avsnitt även om det är med lite blandade känslor…

Pin It on Pinterest

Share This