Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Foto: HBO

Foto: HBO

HBO-trailer för 2017

HBO har i och med Westworld-finalen nästan avslutat årets program, men i veckan släppte de en trailer för vad som komma skall under nästa år. Bland annat visas bilder från den kommande David Simon-serien The Deuce där James Franco spelar två tvillingbröder i New Yorks porrinustri på 70-talet, och The Wizard of Lies som är en film om Bernie Madoff med Robert De Niro i huvudrollen. Även The Leftovers och Curb Your Enthusiasm kommer med nya säsonger och visas upp i trailern.

Big Little Lies Foto: HBO

Big Little Lies Foto: HBO

Trailer för Big Little Lies

HBO har även släppt en trailer för sin kommande serie Big Little Lies. Serien bygger på en bok med samma namn av Liane Moriarty och i serien medverkar bland andra Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley och Alexander Skarsgård.

Westworld Foto: JOHN P JOHNSON/HBO

Westworld Foto: JOHN P JOHNSON/HBO

Inget Westworld innan 2018

Westworld-skaparna Jonathan Nolan och Lisa Joy berättade i veckan för Variety att Westworld inte kommer få en andra säsong förrän 2018. De menar att serien är så komplex att skriva och producera i kombination med att de båda också jobbar i filmindustrin gör att det hela kommer ta tid.

Peter Vaughan i Game of Thrones Foto: HBO

Peter Vaughan i Game of Thrones Foto: HBO

Peter Vaughan är död

I veckan kom den tråkiga nyheten att Game of Thrones-skådisen Peter Vaughan har gått bort. Vaughan spelade där Maester Aemon Targaryen, men var även känd för sin korta roll i sitcomen Porridge. Peter Vaughan blev 93 år gammal.

Pin It on Pinterest

Share This