Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.


skarmavbild-2016-12-03-kl-09-58-30
Netflix börjar med offline-mode
I veckan meddelade Netflix att det kommer gå att ladda ner filmer och serier från Netflix-appen för att se offline. Allt är ännu inte tillgängligt men hittills finns bland annat Orange is the New Black och The Crown, så nu är det bara att bunkra upp med offline-rullar och stänga in sig!


Top Model åter i rutan!
Den klassiska realityserien America’s Next Top Model drar snart igång igen, men i ny tappning. Tyra Banks är inblandad men ska inte leda programmet, utan istället är det sångerskan och skådespelaren Rita Ora som håller i spakarna. Även juryn är helt utbytt. Trailern för kommande säsongen går att se här!


sonso
FX beställer Sons of Anarchy-spinoff
I veckan rapporterade Variety att den populära tv-serien Sons of Anarachy kan komma att få en spinoff. FX, som sände SoA, har nämligen beställt en serie som handlar om gänget Mayans MC, som figurera som ett rivaliserande gäng till Sons of Anarchy. Mayans MC blir också namnet på den kommande serien. Serien ska handla om EZ Reyes, en prospect till Mayans MC:s gäng vid gränsen mellan Kalifornien och Mexiko. Pilotavsnittet spelas in i mars nästa år.


CHRIS CARMACK, CLARE BOWEN, JONATHAN JACKSON, SAM PALLADIO, MAISY STELLA, ERIC CLOSE, LENNON STELLA, CONNIE BRITTON, CHARLES ESTEN, HAYDEN PANETTIERE
Nashville
får premiärdatum
I veckan släppte CMT, tv-serien Nashvilles nya hem, den första riktiga trailern för den kommande femte säsongen. Det första avsnittet sänds 5 januari och ska vara hela två timmar långt. I våras lade ABC ner Nashville men den köptes sedan upp av CMT. Trailern finns att se på Nashvilles officiella Facebook-sida.


Måste ses: Tomi Lahren i Daily Show
En av de största snackisarna i tv-världen i veckan har varit den konservativa ”alt-right”-opinionsbildaren Tomi Lahrens medverkan i The Daily Show. Hon och programledaren Trevor Noah diskuterade bland annat rasism, Donald Trump och Colin Kaepernicks protest under nationalsången. Klippet går att se här!

Pin It on Pinterest

Share This