Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

American Crime Story Foto: FX

American Crime Story Foto: FX

Nya säsonger av American Crime Story

I våras gjorde serien American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson succé och nu har FX beställt två nya säsonger. Serien är likt True Detective en antologi och de kommande säsongerna kommer alltså ha helt nya karaktärer och helt ny handling. Andra säsongen ska behandla efterspelet kring orkanen Katrina och den tredje säsongen ska handla om mordet på Gianni Versace 1997.

Nicole Kidman och Reese Witherspoon Foto: Getty Images

Nicole Kidman och Reese Witherspoon Foto: Getty Images

HBO teasar Big Little Lies

I veckan släppte HBO en teaser för sin kommande serie Big Little Lies med bland andra Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Shailene Woodley i huvudrollerna. Serien kretsar kring dessa personer vars liv spårar ur fullkomligt vilket leder fram till ett mord. Serien baseras på boken med samma namn skriven av David E. Kelley. Även Alexander Skarsgård är med på ett hörn i serien som har premiär under 2017. Teasern går att se här!

The Rock Foto:Larry Marano/Rex/Shutterstock

The Rock Foto:Larry Marano/Rex/Shutterstock

The Rock och Will Ferrell kan göra wrestling-komedi!

I fredags rapporterade Variety om att Fox har fått med sig den före detta wrestlaren och numera superstjärnan Dwayne ”The Rock” Johnson och Will Ferrell på att göra en wrestlingserie. Serien ska följa en wrestlare och en ung komiker som börjar skriva wrestlingscener. Än så länge är serien bara i pilotstadiet och det är oklart om det kommer bli en hel serie av det eller inte och hittills verkar det som att The Rock och Ferrell endast finns med som producenter.

The Walking Dead Foto: AMC

The Walking Dead Foto: AMC

Ny säsong för Walking Dead

Det är inte långt kvar till premiären av den sjunde Walking Dead-säsongen och nu har AMC meddelat att det kommer även en åttonde säsong. Den har premiär under slutet av 2017.

Och lite mer TWD

Veckans härligaste klipp är detta där John Cleese recappar hela Walking Dead. Se!

Pin It on Pinterest

Share This