Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind  Foto: Focus Features

Eternal Sunshine of the Spotless Mind Foto: Focus Features

Eternal Sunshine of the Spotless Mind blir tv-serie

Hollywood fortsätter göra reboots av klassiska filmer och näst på tur verkar vara den fantastiska filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Det finns än så länge inte mycket information om hur detta kommer ske, men bakom det hela ligger produktionsbolaget Anonymous Content som tidigare gjort serier True Detective och Mr. Robot. Filmen kom ut 2004 och nominerades till två Oscars samt hade Jim Carrey och Kate Winslet i huvudrollerna.


Halt and Catch Fire  Foto: AMC

Halt and Catch Fire Foto: AMC

Halt and Catch Fire får fjärde säsong!

I veckan blev det klart att AMC:s Halt and Catch Fire får en fjärde säsong. Serien handlar om när persondatorerna kom ut på marknaden i slutet av 80-talet och den tech-revolution som följde. Fjärde säsongen blir även den sista för serien, som sedan läggs ner.


Arrested Development  Foto: Netflix

Arrested Development Foto: Netflix

Arrested Development fact-checkar Trump

Ron Howard gör berättarrösten i Netflix-serien Arrested Development där han under seriens gång bryter in med kommentarer och tillbakablickar som har att göra med vad som pågår i serien. Nu har Youtube-kanalen NeverCeasar släppt ett klipp där de har klippt in hans röst från serien till olika uttalanden av Donald Trump från den första presidentdebatten mellan Hillary Clinton och Trump. Väldigt trevligt för alla Arrested Development-fans (och de flesta andra också för den delen!)


CBS gör John Grisham-serie

Den omåttligt populäre deckar-författaren har drygat ut kassan ännu lite efter att ha sålt rättigheterna till sin bok The Rainmaker till CBS som nu ska göra serie av den. Boken släpptes 1995 och blev film regisserad av Francis Ford Coppola redan två år senare, då med bland andra Matt Damon, Danny DeVito och Danny Glover. När serien kommer sändas och vilka skådisar som är med återstår dock att se.


Foto: VIasat

Foto: VIasat

Viaplay gör serie med Rafael Edholm

Viasat fortsätter producera eget material och nu satsar de på en serie vid namn Veni Vidi Vici av och med Rafael Edholm. Det är en dramaserie i tio delar om en dansk filmregissör spelad av Thomas Bo Larsen som tvingas lämna filmbranschen och ta jobb hos sin svärfar. Edholm spelar en kompis (och av bilden att döma en extremt generisk porrbransch-snubbe) som erbjuder Larsens karaktär ett jobb i porrbranschen. Serien har premiär på Viaplay till våren.

Pin It on Pinterest

Share This