Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Fröken Frimans krig Foto: SVT

Fröken Frimans krig Foto: SVT

SVT-planerar mer Fröken Frimans Krig

I veckan kunde Aftonbladet avslöja att SVT:s succéserie Fröken Frimans Krig, som egentligen skulle sluta efter säsong tre, kan få en fjärde säsong. SVT har ännu inte gett klartecken, men manusarbetet är i full gång enligt Maria Nordenberg som är producent för serien. Säsong tre av Fröken Frimans krig har premiär till julen 2016.

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Netflix teasar och släpper premiärdatum för A Series of Unfortunate Events

Nu har Netflix släppt en teaser för sin kommande serie A Series of Unfortunate Events, en serie i åtta delar baserad på boken med samma namn av Lemony Snicket (pseudonym för Daniel Handler). Serien har premiär 13 januari 2017 och ska bestå av 13 avsnitt. Teasern går att se här!

Iron Fist Foto: Netflix

Iron Fist Foto: Netflix

Mer Marvel på Netflix – Iron Fist får premärdatum!

Netflix-serien Luke Cage, baserad på Marvel-hjälten med samma namn, har hyllats rejält på sistone, och nu är det dags för mer Marvel på streamingsajten. Nämligen Iron Fist, som ska ha premiär 17 mars nästa år!

Mindy Kaling Foto: Steve Mack/Getty Images

Mindy Kaling Foto: Steve Mack/Getty Images

Mindy Kaling kan göra serie åt NBC

I veckan blev det klart att Mindy Kaling, känd från The Office, och The Mindy Project, jobbar på en pilot för NBC. Serien ska handla om ”en karismatisk gymägare utan ambitioner som bor med sin yngre bror”. Kalings andra serie The Mindy Projects femte säsong går för närvarande på Hulu och hon jobbar även på en film tillsammans med Emma Thompson.

Pin It on Pinterest

Share This