Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Skärmdump från teasern infrö Scream Queens

Skärmdump från teasern inför Scream Queens

Robert och co. kommer i september. Ryan Murphys nya serie The Scream Queens har äntligen fått sitt premiär datum. Den 22 september öppnas dörren upp hos FOX. Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, och Keke Palmer kommer vi att se i den nya serien.

Gillian Anderson och Mads Mikkelsen i Hannibal. Foto: NBC/Brooke Palmer

Gillian Anderson och Mads Mikkelsen i Hannibal. Foto: NBC/Brooke Palmer

Kan kannibalen få fortsätta äta? Tidigare i veckan meddelade vi på Popmani att Hannibal har sin sista säsong nu. Men skaparen, Bryan Fuller, kommer nu ut att det kan finnas en möjlighet för serien att fortsätta på Amazon eller Netflix. Vi fortsätter hålla tummarna och hoppas på det bästa #saveHannibal

O.C.

O.C. blir en musikal. Ja, den gamla serien med Mischa Barton, Adam Brody, Ben McKenzie, Kelly Rowan, Peter Gallagher, Rachel Bilson och Melinda Clarke kommer komma tillbaka som en musikal. Än så länge har bara musikalen ett Twitterkonto, men troligtvis kommer låten ”Strange and Beautiful (I Put A Spell On You)” att vara med, precis som i första säsongen. O.C. gick mellan 2003-2007 på FOX.

Jensen Ackles

En skäggig Dean. Jensen Ackles twittrade i dagarna den här bilden, då han är tillbaka till inspelningen till Supernatural. Supernatural är nu inne på sin elfte säsong, och hur många säsonger som serien kommer att fortsätta är bara en fråga. Men om hans karaktär, Dean Winchester, kommer tillbaka som skäggig är nog inte så troligt.

Bella Thorne i Scream. Foto: MTV

Bella Thorne i Scream. Foto: MTV

MTV teasar inför premiären av Scream. På tisdag, 30 juni, har serie-adaptionen av skräckklassikern Scream (-96) premiär på MTV. Första säsongen består av tio avsnitt, och medverkar gör bland annat Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus och Carlson Young. Nu har de åtta första minuterna av avsnitts ett släppts och ni ser dem här. Heads up!

Pin It on Pinterest

Share This