Modeskribent Martina Axtelius listar trenderna, fenomenen och personerna som det snackats om extra mycket i modevärlden den senaste veckan. Här är den gångna veckans höjdpunkter:


elin-alemdar-copy
Veckans butik 

Stylein öppnade en pop up-butik i Sturegallerian i augusti 2015 som blev en riktig succé. Det har nu blivit bekräftat att butiken har fått ett förlängt kontrakt.
– Jag har länge drömt om att få ha egna butiker! Den konceptuella upplevelsen och möjligheten att just få skapa en helhet där vi har makt över precis allting är fantastiskt, säger märkets ägare Elin Alemdar själv om nyheten.


MTM0MDAyOTQ0NDcwMjA2NDc0
Veckans modell

Nu är det dags för Kendall Jenner och Gigi Hadid att skapa utrymme åt den nya systern som till hundra procent kommer ta modebranschen med storm. Det är ingen mindre än 16-åriga Madde Waterhouse som är lillasyster till Immy och Suki Waterhouse. Hon gör nu sin första debut som omslagsmodell för den brittiska modetidningen Tatler Magazine och vi är övertygade om att vi kommer få se mycket mer av henne i framtiden.


EMA
Veckans gala

EMA hölls i Milano för ett par dagar sedan. Vi kan se en tydlig trend bland gästerna, naket och mycket hud. Ruby Rose som var kvällens värd sågs i många outfits men denna kombination vill jag ens inte kommentera. Bianca Balti hade säkerligen nattklubbsplaner efter galan och Tallia Storm matchade ”ogräs-håret” med den fluffiga pälsjackan. Enligt mig höll kändisarna en låg standard på galan.


dddsssVeckans jubileum

Vogue China firade 10 år i  Shanghai och självklart samlades både modeller, designers och stora namn inom modebranschen under en kväll.
– I don’t want to look back. I am already thinking about the projects that lie ahead. This event will showcase a selection of our most iconic images from the last 10 years. Now, we’re in a very good position to push on further, kommenterar chefredaktören Angelica Cheung om kvällen.Veckans modell/skådespelare 

Cara Delevingne omslag för Empire Magazine släpptes i veckan i samband med Halloween. Delevinge startade som modell men har nu under det senaste året hoppat på skådespelar-tåget. Nu spelar hon med bland andra Margot Robbie i filmen Suicide Squad som kommer att ha premiär i Augusti 2016. Även vårt svenska stjärnskott Joel Kinnaman är med. 

Pin It on Pinterest

Share This