Tre nya dokumentärer om Britney Spears

4 okt, 2021

Britney

Det har kommit en uppsjö av nya dokumentärer om Britney Spears, och i veckan togs hennes pappa bort som förmyndare. Popmani reder ut vad som hänt.

I februari släpptes dokumentären Framing Britney Spears, den första dokumentären som försökte nysta i Spears mystiska liv. Sedan dess har Britney hunnit tala ut i rätten om sitt förmyndarskap hon befunnit sig i de senaste 13 åren. Då sa hon att hon vill ur det och att de som satt henne i det borde hamna i fängelse.

Trots det har nu tre till dokumentärer fortsatt spekulera i Spears liv, utan att prata med henne själv. Britney har i sin tur sagt att hon inte uppskattar dokumentärerna som fortsätter älta det förflutna och målar fram henne från sina värsta sidor. 

Netflix släppte förra veckan Britney vs Spears, som blev kraftigt kritiserad och fick flera hårda enstjärniga betyg. Dessutom släpptes en del två till The New York Times Framing Britney Spears, med titeln Controlling Britney Spears. CNN släppte även Toxic: Britney Spears’ Battle for Freedom som inte gav några nya avslöjanden, utan snarare sammanfattar det vi redan vet.

I slutet av förra veckan blev även Spears pappa borttagen från förmyndarskapet, och en ny tillfällig person sattes in. Nästa datum i domstolen är satt till 12 november, då en domare ska besluta om Britney ska få komma ur förmyndarskapet helt. Britney har tidigare sagt att hon vägrar uppträda eller släppa ny musik medan hon är kvar i det.

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This