Tove Lo släpper singeln No One Dies From Love

3 maj, 2022

Tove Lo

Tove Lo släpper singeln No One Dies From Love och annonserar stor Europa-turné.

Senast Tove Lo släppte album var under 2019 och med skivan Sunshine Kitty. Nu är hon aktuell med nya singeln No One Dies From Love som är det första släppet på hennes nya egna skivbolag Pretty Swede Records. I ett pressmeddelande berättar hon att låten handlar om när det plötsligt tar slut med någon som en länge har varit ihop och känslan av att en del av dig dör. Låten får enligt Tove Lo symbolisera känslan av att försöka ta sig vidare efter förhållanden och dansa genom hjärtesorgen.

Till singeln släpper hon en video signerad duon Alaska. Videon beskrivs som en “musical sci-fi love story” och är en del av det visuella arket som Tove Lo har skapat kring ett kommande album. I en kommentar till videon berättar hon att alla låtar på kommande albumet är väldigt filmiska och storslagna och att hon genom att skapa en visuell inramningen ville jag skapa en karaktär till varje låt.

I samband med singelsläppet annonserar Tove Lo även sin kommande turné. Det är en omfattande Europa-turné som sträcker över hela hösten med start i Dublin den 29 oktober. Den 21 november landar turnén i Stockholm på Berns. Innan dess hinner hon besöka Sverige i samband med festivalen Lollapalooza i Stockholm lördagen den 2 juli.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Kenny Laubbacher

 

Pin It on Pinterest

Share This