The Tarantula Waltz släpper nytt album

av | sep 29, 2019 | Artiklar, Framsida Startslider, Nyheter

The Tarantula Waltz är tillbaka med ny musik.

Det har gått två år sedan The Tarantula Waltz senast var aktuell med ett album. Då med skivan Blue as in Bliss och nu står det klart att det snart landar ett nytt album från The Tarantula Waltz som den 8 november släpper sitt femte album Kallocain.

Det kommande albumet är inspirerat av Karin Boyes bok om sanningsserumet Kallocain och först ut från skivan är singeln Fallin som släpptes i fredags.

– Den här låten kom till mig en februarimorgon när jag försökte få på båda mina barn sina overaller. Plötsligt hade jag hela låten i huvet. Den kändes väldigt självklar. Det är en ”vi två mot världen låt”. När jag kom hem den dagen satte jag mig vid pianot och då fanns hela låten där. Jag har svårt att prata om texten för jag tycker den pratar bättre för sig själv, berättar Markus Svensson i en kommentar.

Den 17 och 18 november öppnar The Tarantula Waltz åt The Tallest Man on Earth på Cirkus i Stockholm och i början av nästa år väntar en Sverigeturné.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Sandra Thorsson

Pin It on Pinterest

Share This