Namn: Christopher Guevarra
Gör: Bloggar och jobbar extra på smörgåsfabrik
Senast lyssnade låt: Bastille – Pompei
Senast skickade sms: Till en killkompis
Livsmål: Att bli artist men också stylist, designer samt fotograf. Kanske starta märket Guevacci of Sweden.
Instagram/blogg: Guevacci/guevacci.se

High Fashion/Street/HipHop. Så beskriver bloggaren Christopher ”Guevacci” Guevarra sin stil. Han har stora drömmar om att bli både artist, designer, fotograf och stylist och vill dessutom starta ett eget klädmärke med namnet Guevacci of Sweden.

BASICS

Hej! Vem är du?
– Christopher heter jag, men kanske mer känd som ”Guevacci”. En modetokig filipino som älskar allt som har med mode att göra.

Hur skulle du själv beskriva din stil?
– High Fashion/Street/HipHop. Den är cool, unik och bekväm.

Hur viktigt är stil och mode för dig?
– Det är superviktigt för mig eftersom den visar hur jag är som person. Man brukar ju kolla direkt på stilen nu för tiden. Jag tror att jag blev känd för min stil och hur jag tolkar mode med mina unika och färgglada outfits.

Var köper du dina kläder?
– Nästan överallt där det finns snygga kläder. Jag kör oftast på budgetoutfits och köper inte alls så dyra kläder. Att fynda snygga plagg och blanda kill- och tjejkläder är bland det roligaste som finns!

Har du någon favorit bland designers/märken/butiker?
– Personligen älskar jag Givenchy och deras unika looks. Tyvärr har jag aldrig råd att köpa deras kläder men som tur är finns billiga varianter på nätet. Annars älskar jag Weekday, H&M och secondhand-affärer.

Vilket plagg kan du inte leva utan?
– Mina jackor och skor.

Vem/Vad inspireras du av?
– Jag inspireras mycket av Tumblr och alla häftiga bilder, kläder, prylar de lägger upp som man bara drömmer om. Haha! Fanny Lyckman är även en stor inspirationskälla, skulle vilja bli som hon – en framgångsrik fashionista!

Vad får du för reaktioner på din stil?
– Det varierar från person till person, det kan ju bero på hur mycket koll de har på mode och hur vana de är att se en kille med en annorlunda stil. Men oftast blir jag bemött av att folk stirrar på mig men inte på negativt sätt, tror jag. Men de som känner mig och vet vem jag är genom bloggen får jag oftast bra komplimanger från.

Vilken bild vill du att andra människor ska ha av dig?
– En snygg och cool fashionista som bara kör sitt eget race.

guevacci.se

EXTRAS

Varför började du blogga?
  Jag hade tråkigt i skolan. Haha!

Hur kom du på namnet ”Guevacci”?
 Mitt efternamn är ju Guevarra och jag tänkte att om det ska bli ett klädmärke så ska det låta som de stora märkena, som Gucci, Givenchy och så vidare. Det är lätt att komma ihåg och det låter så jäkla coolt när folk kallar mig Guevacci. Det känns som jag kom på något väldigt stort med det namnet.

Guevacci103

Pin It on Pinterest

Share This