PREMIÄR: Vilma Colling – Ska Jag Dra

av | feb 23, 2017 | ö, ö

Vilma Colling känner vi tidigare igen från En Drös Poeter, men är nu aktuell som soloartist och idag står vi för premiären av hennes nya singel Ska Jag Dra

 Ska jag dra handlar för mig helt ärligt om de perioder i mitt liv då jag inte kan röra mig någonstans. När jag blir förlamad av panikattacker stup i kvarten och knappt tar mig utanför porten. Den handlar om att hela tiden påminna sig om att en dag blir det bättre, en dag ska jag dra, för en dag kan jag göra vad fan som helst. Dra iväg vart jag vill. Jag accepterar att livet suger ibland, och då får man sitta och dagdrömma om den dagen det inte gör det. Då kan man lyssna på Ska Jag Dra. Mina låtar funkar lite som självhjälpsböcker för mig haha, berättar Vilma i en kommentar om låten.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This