PREMIÄR: Summer Heart – Ocean

av | apr 5, 2021 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Premiär

På fredag släpper Summer Heart EP:n Oceans och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon till titelspåret.

På fredag släpper Summer Heart EP:n Oceans och som titeln hintar handlar låtarna om hans fascination för havet. Samlingen följer upp EP:n Ambitions som släpptes i november och i en kommentar om samlingen berättar David Alexander om konflikten som pågår inom honom.

– En del av mig älskar staden medan en annan del av mig verkligen inte gillar att vara i staden alls och vill leva ett liv i ensamhet. Hav handlar om denna konflikt som pågår inom mig och min fascination för både staden och havet. Det handlar om hur jag ifrågasätter hur jag lever mitt liv och vikten av att försöka se på saker ur olika perspektiv.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Streetlight Motion

Pin It on Pinterest

Share This