PREMIÄR: Spunsugar – (You Never) Turn Around

av | feb 13, 2021 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Efter releasen av fjolårets debutalbum är Spunsugar tillbaka med den fristående singeln (You Never) Turn Around och i dag står vi för premiären av musikvideon till låten.

I fjol släppte Spunsugar sitt hyllade debutalbum Drive-Through Chapel och redan nu är trion tillbaka med den fristående singeln (You Never) Turn Around. Låten handlar om att vara i en relation med en emotionellt otillgänglig person och är den avslutande delen i en trilogi tillsammans med albumspåren Time Enough At Last och Dial Up Tone.

Nu har låten även fått en musikvideo skapad av Ebba G. Ågren som bandet själva beskriver som en ganska hoppfull skapelse till en ganska ledsen låt.

– Vi samarbetade med multigeniet Ebba G. Ågren som filmat, regisserat och klippt denna sockerbit till video som vi är otroligt nöjda med. Det lyckliga paret i videon har inget med låttexten att göra och ska vi vara ärliga finns det inte en Giorgos Lanthimos-genomtänkt plan bakom våra outfits och peruker. De är mest där för hoppfullhetskänsla och romantik. Se bilderna som den ljusa framtid man kan längta efter när man gått vidare från en relation där man bara gett och gett och inte fått något tillbaka.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Ebba G. Ågren

Pin It on Pinterest

Share This