PREMIÄR: POOLS – Hey Mom

8 jul, 2021

Pools

Den svenska genreöverskridande duon POOLS släpper en kärleksförklaring och hyllning till alla mödrar på singeln Hey Mom.

Tidigare i våras släppte den svenska duon POOLS sitt debutalbum You & Us där de hyllades för sin genreöverskridande musik där folk möter gospel och amerikana. Nu är de aktuella med singeln Hey Mom som vi på Popmani i dag står för premiären för. En vacker låt som är en hyllning till sångaren Arvids mamma.

Till låten släpps även en vacker musikvideo som går att se här nedan och såhär skriver Arvid själv i en kommentar om låten:

– Till mamma, Oavsett hur dum jag har varit. Oavsett hur ömtålig, ensam eller arg jag varit. Oavsett hur irrationell, irriterad och frustrerad jag varit så har du har alltid varit vid min sida, då, nu och föralltid. Du tog telefonen, du lyssnade, du hjälpte mig att gå vidare. Ingen är bättre än du. Vi är så stolta över allt du är och allt du gör. Tack för att du är min dotters bästa vän. Hon kommer likt mig: älska dig långt efter allt är över. Den här låten är för dig.

Under hösten kommer duon att släppa ytterligare nytt material.

 

 

Författare:
Redaktionen

 

Pin It on Pinterest

Share This