PREMIÄR: Nordmark – Bury Them All

5 nov, 2021

Bury Them All 1

Nordmark släpper i dag sitt första album som soloartist och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon till titelspåret Bury Them All.

Nordmark är trummisen som vi känner igen från bland annat Kriget, Fireside, Breach och Christian Kjellvander. I dag släpper han sitt första album som soloartist under titeln Bury Them All.

I samband med releasen av albumet håller vi i dag i premiären av musikvideon till titelspåret Bury Them All, där även Grant medverkar på kör. En mörk och vacker skapelse som speglar ett fast beslutande att få slut på något, regisserad av André Jofré och fotad Marko Bandobranski.

Bury Them All handlar om att begrava sina problem. Man kan ibland begrava dem men även begrava sig själv. Att ta sig ur från en fruktansvärd relation men också om ett misslyckande i att rädda sig själv, berättar Nordmark i en kommentar om låten.

Tematiskt tar skivan avstamp i människor som kommit och gått kring Nordmark och medverkar gör bland annat artister som Jenny Wilson, Familjen, Grant och Jelly Crystal.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This