PREMIÄR: Norbert Lukács – Vertigo (feat. Sofia Wolfson)

av | okt 15, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Norbert Lukács delar med sig av ett sista smakprov inför debutalbumet som släpps i morgon. Hör låten Vertigo där han gästas av den LA-baserade artisten Sofia Wolfson.

I morgon släpper Norbert Lukács sitt debutalbum What Lovers Do som är en elva spår lång resa genom ett breakup, blåa himlar och obesvarad kärlek.

Tidigare i år har Lukács delat med sig av singlarna Easy Loving och Already Settled och i dag får vi höra ytterligare ett smakprov från skivan på låten Vertigo tillsammans med den LA-baserade artisten Sofia Wolfson.

Vertigo var den första låten jag skrev på min LA-resa förra året. Jag träffade slumpmässigt en kille som hette Mike på en bar och vi bestämde att vi skulle ses nästa dag och försöka skriva något tillsammans. Han kom med gitarriffet och jag skrev klart låten själv hemma på hotellet. Tid gick, jag kom hem och skulle spela in albumet men hade svårt att få till en andra vers. Jag kom på att jag borde fråga Sofia, som jag också lärde känna på resan, om inte hon ville sjunga den istället. Det beslutet kunde jag inte ha ångrat mindre. Tack till både Mike Cionni och Sofia Wolfson, utan dem ingen Vertigo.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This