PREMIÄR: Nelson Elle – All For You

av | feb 25, 2021 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Avskalad mystik när Nelson Elle släpper musikvideo till den vackra pianoballaden All For You.

Tidigare i februari släppte Nelson Elle singeln All For You och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon till låten som beskrivs som ett sätt att hitta tillbaka till sig själv.

– När jag skrev låten trodde jag att All For You var en viskning av känslor, ett kärleksbrev till någon som inte kunde utryckas eftersom hon drunknat i sitt mörker och inte längre mindes vem hon var, och därmed inte hur hon kunde blotta sig. Att hon enbart kunde lägga sin kropp bredvid honom och höra sitt inre viska det hon önskade att hon kunde säga. Nu, 3.5 år senare förstår jag att låten är en viskning till mig själv, att jag försökte hitta tillbaka. Att jag saknade mig själv. All For You är inte allt för honom. All For You är allt för mig.

Till singeln släpps nu en vacker musikvideo med avskalad mystik, regisserad av Felicia Maxime Truedsson och producerad av Cirqle Film. All For You är den första av flera singlar från Nelson Elle som kommer att släppas under året.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This