PREMIÄR: Moa Piraten – För Den Som Vill Gå Fri

av | maj 21, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Moa Piraten delar med sig av en ny singel från sitt kommande debutalbum som släpps i höst.

Den 25 september släpper Moa Piraten sitt självbetitlade debutalbum och i dag står vi för premiären av singeln För den som vill gå fri. En vemodig och gladlynt låt som handlar om att lämna en relation för att bejaka sin frihet.

– För den som vill gå fri handlar om det smärtsamma men nödvändiga och ofrånkomliga avskedet. Jag skrev den här låten under en väldigt jobbig separation där jag fortfarande älskade min partner men samtidigt kände mig instängd och kvävd. Han accepterade inte mitt beslut och gång på gång övertalade han mig, genom skuldbeläggning och förlåt, att stanna, vilket jag gång på gång också gjorde. Tillslut lyckades jag ändå mobilisera tillräckligt med kraft och mod och så, gick jag, berättar Moa Piraten i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This