PREMIÄR: Mi von Ahn – Damaged Goods

31 jan, 2022

Damaged Goods

Mi von Ahn återvände i fredags singeln Damaged Goods och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon till låten.

Den Umeåbaserade artisten Mi von Ahn är äntligen tillbaka med ny musik och i förra veckan nåddes vi av nyheten om ett kommande album under titeln Reverie. Albumet är planerat att släppas den 25 mars och följer upp debutalbumet Signals från 2018.

Först ut från samlingen är den beundransvärda singeln Damaged Goods som handlar om viljan att fortsatta pressa sig själv till det yttersta och oförmågan att förstå signalerna när kropp, hjärna och själ kapitulerar av utmattning och ens enda uppgift blir att ta sig igenom dagen.

Damaged goods är en låt om utmattning, återhämtning och om att känna sig som ett skadat exemplar. I videon ville vi förmedla några av utmattningens olika sinnesstämningar. Jag tog med mig hunden och körde upp till Malmberget till min vän, och filmaren, Anthony Tian. Han fångade vår vemodsresa i Malmbergets omnejder mellan storslagna vidder och sorgliga ruiner i rivningsområdena, berättar Mi von Ahn i en kommentar.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Lovisa Dahlqvist

 

Pin It on Pinterest

Share This