PREMIÄR: Mei River – Honeycomb

13 maj, 2021

Mei River

Mei River hyllar kärleken på sin nya bubblande singel Honeycomb. En låt som är producerad tillsammans med Björn Yttling från Peter Björn and John.

Producenten och låtskrivaren Mei River, aka Fredrik Eriksson är aktuell med sin nya bubblande singel Honeycomb, som är en hyllning till kärleken. Låten är co-producerad tillsammans med Björn Yttling från Peter Björn and John och i en kommentar om singeln berättar Mei River om känslan som han ville förmedla i låten.

– Har du någonsin stått inne på toaletten på en fest, superpackad, stirrandes på dig själv i spegeln och frågat dig själv‚ ’vad håller jag på med?’ Det är precis den känslan och tillfället jag vill förmedla med den här låten.

Honeycomb är den tredje singeln från Mei Rivers kommande EP och till singeln släpps även en musikvideo.

– Jag tycker alltid att det är kul att göra nya saker, curveballa människor när de tror att de vet hur nästa låt kommer att låta eller nästa video kommer att se ut. Den här videon var en idé som snabbt växte till något större. Det är roligt att se hur långt man kan ta något dumt och vänta tills någon ska säga stopp. Ibland (som i det här fallet) säger ingen stopp… I videon följer vi ”Lil green boi” som går vilse i en konstig värld. Han vill bara åka hem, men han kan inte göra det ensam. Följ honom på denna episka resa i sökandet efter en portaljuice och vänskap som kommer att föra honom hem.

Författare:
Redaktionen

 

Pin It on Pinterest

Share This