PREMIÄR: Maydar – Mammas låt

31 mar, 2022

Mammas låt

Maydar hyllar ensamstående mammor på nya singeln Mammas låt och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon till låten.

Många artister inom hiphop- och R&B-genren har uppfostrats av ensamstående mammor och den svenska artisten Maydar är en av dem. Nu hyllar hon sin mamma som ensam uppfostrat tre döttrar på singeln Mammas låt, en låt som uppmanar till att släppa sitt dåliga samvete som förälder.

– Jag minns att jag nästan blev irriterad när jag insåg att mamma inte fått någon låt, när hela arbetet med min kommande EP gått ut på att leta långt in i mig själv, mitt förflutna och de relationer som format mig. Jag hade skrivit om min relation till mig själv, till farsan, till gamla pojkvänner – men inte till den personen som funnits som en fast, trygg punkt hela livet. För mig är Mammas låt en uppmaning att släppa det där dåliga samvetet som jag kan se hos föräldrar som är ensamstående. Att tillåta sig själv att gå vidare från den där känslan och sorgen av att man inte räckt till. Liksom: andas ut, det blev ju bra ändå.

Låten är hämtad från Maydars kommande EP Gav allt och det får räcka som släpps via [PIAS] den 22 april.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This