PREMIÄR: Maria Borkowski – Keychain

15 jun, 2021

Maria Borkowski

Fjäderlätt och vackert när Maria Borkowski släpper nya singeln Keychain.

Maria Borkowski debuterade i fjol med låten Heart Revolution som var ett vackert samarbete med Emu Nilsson. Nu är hon tillbaka med singeln Keychain som vi på Popmani i dag står för premiären av. En låt som handlar om den första tiden av förälskelse och hur det kan ta över hela en värld.

– Jag ser på Keychain som en tårta med alla mina favoritingredienser. Den är sockersöt och drömlik och när jag själv lyssnar på den känner jag mig stolt och självsäker över att ha varit så ärlig och så mycket mig i varje ord och ton som skrivits, berättar Maria Borkowski i en kommentar om låten.

Keychain är hämtad från Maria Borkowskis kommande debut-EP The Sweet Sound of Freckles som är planerad att släppas senare i sommar.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Ebba G. Ågren 

Pin It on Pinterest

Share This