PREMIÄR: Linus Hasselberg – Bröllopet feat. Moonica Mac

13 maj, 2021

Linus Hasselberg

Träffsäkert samarbete när Linus Hasselberg gästas av Så mycket bättre-aktuella Moonica Mac på den drömska popsingeln Bröllopet.

Linus Hasselberg har gjort sig känd för sin akustiska hiphop och självutlämnande texter sedan releasen av sitt debutalbum Granada, Granada som släpptes under 2018.

I sommar släpper han sitt andra album Oktober & Oranget och på den sista singeln från skivan gästas han av det Så mycket bättre-aktuella stjärnskottet Moonica Mac.

– Jag var på romantisk semester första gången jag hörde Moonica Mac. Hennes röst fick mig att vilja skriva nåt drömlikt. Om en flykt, sol i ögonen, ett bröllop. Och vips hade jag skrivit en låt! När jag kom tillbaka till Sverige skrev jag till henne på Instagram. Vi sågs i min studio och drack kaffe. Hon var trevlig och hette egentligen Lisa. Vi blev vänner och hon ville sjunga på min låt! Storyn blev en bröllopsresa nånstans vid Medelhavet! Bort från stan. Med Haydn-körer och stråkar, och det sagolika Moonica Mac-skimret som Sverige knappt förtjänar, berättar Linus Hasselberg.

Moonica Mac släppte sitt debutalbum Stark & Sårbar under 2019 och har sedan dess blivit en av Sveriges framstående nya artister på grund av sin vackra musik och stämma.

– Linus är en fantastisk låtskrivare, textförfattare, musiker och vän. Det känns så härligt att få vara med honom på Bröllopet…För några år sedan lirade vi den ihop på Blidösundsbåten, vilken kan ha varit den skönaste båtturen någonsin…ja jo, för Linus var ju med…och jag…hehe. Äntligen ska fler få världens bästa roadtrip-soundtrack. Med den i bilstereon, högtalarna eller lurarna kan livet bara ta med en på sköna äventyr, berätta Moonica Mac om samarbetet.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf
Amanda Gylling

 

Pin It on Pinterest

Share This