PREMIÄR: Lars Bygdén – A Bird and a Star

13 feb, 2022

Billie Marten

Albumaktuella Lars Bygdén delar med sig av en musikvideo till låten A Bird and a Star.

Lars Bygdén släppte nyligen albumet One Last Time for Love som tog vid där föregångare slutade, ett album där han tog avsked från sin hustru som gick bort i cancer.

Nu två veckor efter albumreleasen delar han med sig av en musikvideo till låten A Bird and a Star som är inspelad i Sörfjärden.

– Vi filmade videon i Sörfjärden där jag har en sommarstuga. Min granne Håkan Björnström filmade och ställde ut mig på ett grund mitt i havet som kallas Jonssons Klack, där det brukar ligga sälar och gona sig. Jag gonade väl mig inte riktigt på samma sätt. Jag tycker det är något väldigt kusligt med stenar som försvinner ner i djupen och jag är fortfarande också djupt tacksam att Håkan inte lämnade mig därute.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This