PREMIÄR: JERKA – Natten

9 nov, 2021

Jerka

Lekfullt och rakt när Gula Blends frontman debuterar under projektet JERKA med singeln Natten.

Rama Lama Records senaste nyförvärv stavas JERKA och bakom aliaset hittar Jesper Pettersson som även är frontman i det hyllade livebandet Gula Blend.

JERKA började enligt Jesper själv som ett projekt vid sidan av Gula Blend för att alltid ha något att skriva låtar och först ut är den lekfulla singeln Natten med sin ärliga lyrik.

Natten är en låt som jag från början skrev till min punktrio SakerSatanGör för några år sedan. När jag satt och förberedde vilka låtar jag skulle ta in i studion till detta projekt så hittade jag en gammal demo som jag hade glömt bort, där drivs låten av en trummaskin med lite roliga synthar. Då tänkte jag att det lät kul, så den fick följa med, berättar JERKA i en kommentar.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Stina Norberg​

 

Pin It on Pinterest

Share This