PREMIÄR: Italo Bitches – Pussy Like That

av | feb 27, 2019 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för videopremiären till Italo Bitches singel Pussy Like That.

Mira Aasma och Anna Törnqvist som utgör duon Italo Bitches skrev och producerade låten Pussy Like That för att sedan mixas av Annelie Johansson. Både Anna och Mira brinner för feministiska frågor och låten växte fram ur en längtan att ”göra något åt patriarkatet”.

– Musikvideon till Pussy Like That är inspelad tillsammans med våra ”Troopers of Planet Bi_ttt_ch”; Jafar The Superstar, Velvetine The Queen och Miss Sour. De har följt med oss från Planet Bi_ttt_ch för att hjälpa oss att ställa Jorden till rätta och gör oss sällskap i våra äventyr och utforskanden här.

Vi filmade videon på vägen till planeten Jorden i vårt rymdskepp, bland annat i köket som ni kan se inslag av, men också utsikten från fönstren. Vi filmade varandra när vi dansade traditionella danser från vår hemplanet i kontrollrummet och när vi försökte laga jord-föda som t.ex. ”semlor” och ”pizzasallad” (mycket god kombination). Det här är vår första musikvideo som vi filmat och vi och våra Troopers är mycket stolta över att visa den för jordborna, hälsar Italo Bitches i en kommentar om videon.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This