PREMIÄR: Hana Oceans – Animals

av | jan 13, 2021 | Artiklar, Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären för Hana Oceans nya singel Animals.

Hana Oceans debuterade med EP:n Dust under 2016, en EP som hyllades på både hemmaplan och internationellt. Nu följer hon upp debutsuccén med en ny samling som väntas komma i mars men redan nu är det första smakprovet från EP:n ute.

Singeln Animals! handlar om hur bortkopplad människan blivit naturen och Hana Oceans berättar att hon känner sig förlorad utan natur.

Animals! är en låt till vad som gått förlorat och till vad som fortfarande finns. När jag sjunger hoppas jag att naturen hör mig, att djuren hör mig. Det är som att jag ber om förlåtelse för smärtan som människan har orsakat dem, säger Hana Ocean i en kommentar till låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Fabian Rosenberg

Pin It on Pinterest

Share This