PREMIÄR: Grapell – The Answer

12 sep, 2021

Grapell

Grapell släppte nyligen sitt andra album The Answer och i dag står vi på Popmani för premiären av livevideon till titelspåret på skivan.

Grapell som består av Emil Erstrand och Nils Nygårdh började skapa musik med sitt första band när de var sexton år och har hållit ihop sedan dess. I slutet på augusti sitt andra album The Answer där fokuserat på de euforiska topparna och hänsynslösa dalgångarna som en kärlekshistoria kan innebära. 

Nu släpper duon en livevideo till titelspåret The Answer och i en kommentar berättar Emil Erstrand om låten:

The Answer tillkom tidigt i inspelningsprocessen. Det var en sån där låt som skrev sig själv – snabbt och utan omvägar. Först efter att den var klar fanns tid att tveka. Jag kommer ihåg att jag kände starkt för den, samtidigt som jag var lite orolig. Var den för rak? För… banal? Efter att ha visat upp den för Nils, släppte jag oron, för även han gillade den starkt. Vilket var tur, för låten kom att bli tonsättande för resten av skivan. Det där raka, nästintill banala, är någonting som alltid varit en viktig del av Grapell. Och på den här skivan blev det viktigare än någonsin.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Manne-Wahlström

 

Pin It on Pinterest

Share This