PREMIÄR: Elsa Håkansson – Bilberry

16 nov, 2021

Elsa Håkansson

Elsa Håkansson följer upp sin nyligen släppta EP med ett akustiskt framträdande av den folkinspirerade kärlekslåten Bilberry.

Tidigare i höst släppte Elsa Håkansson sin debut-EP Forest Songs som är ett epos som utspelar sig i skogen. EP:n är producerad tillsammans med Simon Stålhamre (Small Feet) och Christopher Cantillo (Franska Trion, Dina Ögon) och är släppt i samarbete med Studio Kvastis.

Nu följer hon upp samlingen med en akustisk video till den vackra låten Bilberry som doftar starkt av amerikansk folk och handlar om när en fastnar för en annan person och kärleken är ömsesidig.

– Jag utgår ju från mina egna erfarenheter här men något som jag upplevde när det hände mig var en känsla av att allt runt omkring mig saktade ner och blev alldeles lugnt. Sånt som jag hade upplevt som meningslöst och flyktigt när jag var ensam, fick mening och innehåll när vi var tillsammans. Jag tror det kanske var flockdjuret i mig som slutade söka och fick någon slags ro och frid, berättar Elsa Håkansson i en kommentar om låten.

Lyssna på Elsa Håkansson debut-EP Forest Songs här och se henne framföra Bilberry i videon nedan.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Ola Jacobsen

 

Pin It on Pinterest

Share This