PREMIÄR: Clara Strauch – Där

av | nov 6, 2019 | Ny musik, Premiär

I dag står vi på Popmani för premiären av Clara Strauchs nya singel Där.

Sedan debutalbumet Persephone som Clara Strauch släppte 2018 har hon med sina melodier och skildringar av verkligheten tagit en helt egen plats på den svenska musikscenen.

Nu är hon aktuell med sin nya singel Där som är det första smakprovet från hennes kommande andra album. På låten tar hon upp hur det är att flytta runt, både i hennes uppväxt och i hennes vuxna frilansande liv. Hon beskriver hur kaosartat livet blev, både på scenen och av scenen.

–  Jag blev tillsagd att det vore bra för mig ”att leva lite tråkigt ett tag”, så jag gav det ett försök — flyttade till Stockholm och försökte rota mig. Men jag återkom ständigt till längtan tillbaka till intensiteten, scenen, kärleken. I en omvänd kulturchock satt jag vaken sent en regnig natt, tittade ut över de blöta hustaken, och skrev denna första låt på svenska. Jag hoppas att den ska få någon att känna sig mindre ensam i längtan och sorg — såsom musik alltid gjort för mig, säger Clara Strauch i en kommentar till låten.

Författare:
Redaktionen

 

Pin It on Pinterest

Share This