PREMIÄR: Cebratrack – Universe Remixes

av | sep 4, 2018 | Ny musik, Premiär

Idag står vi på Popmani för premiären av Cebratracks remixpaket av singeln Universe av artister som bland annat JuWe, Dernulf, Mamba och YARO.

– Jag vet inte hur många gånger jag hört män prata om sina ex som psycho eller galna. Är dessa män olycksfåglar som råkat ut för varenda nervvrak där ute? Eller kan det vara så att det är bekvämt att förminska relationens problem istället för att ta sitt känslomässiga ansvar?

För mig handlar Universe om alla gånger någon kallat oss överkänsliga, när det enda vi egentligen ville var att få komma någon nära. Något JuWe, Dernulf, Mamba och YARO’s remixer av Universe har gemensamt är att de gör mig på festhumör, vilket känns stärkande mitt i det allvar som låg bakom att låten kom till från början. Jag hoppas att alla som lyssnar ska vilja dansa bort smärtan tillsammans med mig. Kom igen! Det här är för alla gånger de kallat oss galna, berättar Cebratack i en kommentar om releasen.

Pin It on Pinterest

Share This