PREMIÄR: Bachelor – Stay in the Car

av | mar 24, 2021 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Melina Duterte från Jay Som och Ellen Kempner från Palehound annonserar album och delar med sig av projektets andra singel Stay in the Car.

Nyligen blev det klart att Melina Duterte från Jay Som och Ellen Kempner från Palehound startat en ny duo under aliaset Bachelor och den 28 maj släpper de nu sitt första gemensamma album.

Debutalbumet kommer gå under titeln Doomin’ Sun och i samband med att nyheten gick ut delade de även med sig av singeln Stay in the Car som vi i dag står för premiären av. Låten kom i sällskap av en musikvideo regisserad av Haoyan of America och i en kommentar berättar Kempner om låten:

– Jag skrev texten till Stay In the Car i December 2019 när jag var i Florida under min partners operation. Jag sprang ut en eftermiddag efter operationen för att köpa lunch till oss och medans jag samlade ihop mina saker på parkeringsplatsen, svängde en stor bil in och en fantastiskt vacker kvinna klev ur. Hon var klädd helt i rött, fullt med smycken och hon hade den vildaste manen jag nånsin sett. Hon gapade åt mannen bakom ratten, frågade vad han ville ha ifrån affären och jag önskade att jag var den mannen. Jag ville vara en del av hennes liv, hennes bästa vän, hennes chaufför, vad hon än ville att jag skulle vara. Jag var helt fascinerad.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Tonje Thilesen

Pin It on Pinterest

Share This