PREMIÄR: Anna Leone – Wondering

av | apr 29, 2020 | Artiklar, Ny musik, Premiär

Anna Leone är tillbaka med sitt första nya material på två år och i dag står vi på Popmani av premiären av hennes smäktande singel Wondering.

Den Stockholmsbaserade artisten Anna Leone är tillbaka med efterlängtat nytt material på singeln Wondering. Låten är tagen från hennes kommande debutalbum som är planerat att släppas senare i år och är producerad av Paul Butler som tidigare har arbetat med Michael Kiwanuka och Hurray For The Riff Raff.

– Min skiva handlar väldigt mycket om isolering och en känsla av att vara frånkopplad och jag har ifrågasatt om det är den energi jag vill förmedla till omvärlden under dagens rådande omständigheter. Jag kom fram till att den nya sången jag skrivit handlar om isolering, men också om helande. Jag kan bara hoppas att det är detta folk tar till sig av musiken. Jag har länge haft att göra med ångest och depressioner, och på mitt första album kulminerar alla dessa känslor. Det är fortfarande smärtsamt för mig att lyssna på, men det är bra tror jag. Det känns renande, berättar Anna Leone.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This