PREMIÄR: Amanda Jerlov – Thinking Bout You

21 okt, 2021

Billie Marten

Nykomlingen Amanda Jerlov släpper årets tredje singel, Thinking Bout You. En låt om att göra slut, som vill bjuda in till dansgolven efter släppta restriktioner.

22-åriga Amanda Jerlov debuterade så sent som i somras men har redan fått ögonen på sig efter två väldigt omskrivna singlar. Nu är hon tillbaka med låten Thinking Bout You, som handlar om att ångra ett uppbrott.

– Tålamod är en tråkig grej tycker jag, det finns nog inte i mitt DNA. Ett beslut kan kännas så rätt i stunden för att tre timmar efter kännas som det dummaste jag gjort. Ibland går det för fort och jag ångrar mig, säger Amanda Jerlov. 

Låten är en synthig hyllning till 80-talets popdivor. Medan tematiken inte är det, är soundet desto mer peppigt, med medryckande refränger och träffsäkra melodier.

– Jag är otroligt dålig på att skriva glada låtar. Människor som bara är glada är ju inte så kul och människor som bara är sura är inte särskilt spännande det heller. Därför försöker jag jobba med kontraster. Känslor är ju mångsidiga och en utesluter ju inte en annan.

Nu arbetar Jerlov på en EP som väntas släppas i vår. Lyssna på den nya singeln nedan!

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Maja Moberg

 

Pin It on Pinterest

Share This