PREMIÄR: Albin Lee Meldau – Josefin

av | apr 28, 2021 | Artiklar, Ny musik, Premiär, Video

Albin Lee Meldau släppte i fredags sin senaste singel Josefin och i dag står vi på Popmani för premiären av musikvideon.

Albin Lee Meldau slog igenom för den breda publiken i och med sin medverkan i programmet Så mycket bättre men har för många varit ett namn sedan 2016 då låten Lou Lou släpptes. Sedan debuten har han hunnit släppa musik på både svenska och engelska och har hyllats för sina vackra texter såbara uttryck.

Nu är han åter aktuell med ny musik. Singeln Josefin är det första smakprovet från hans kommande EP med svenska låtar som kommer i juni. Låten är skriven tillsammans med Peter Kvint som också står för produktionen och det finns flera välbekanta röster som en kan höra i bakgrunden. Kör är det nämligen artisten GRANT som står för och med är även Louise Hoffsten som även bidrar med munspel.

Josefin är en låt som handlar om en fiktiv och väldigt fin person och jag tycker videon verkligen både berättar och förstärker historien jag ville berätta. Regissören James Velazquez har på alla sätt lyckats sätta bilder till mina ord och jag är otroligt nöjd. Vi filmade den i Göteborg tidigare i april med ett fantastiskt team, hade verkligen en rolig dag.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This