PREMIÄR: Aasma – Mirage

10 jun, 2021

Aasma

Aasma bjuder på en smäktande indie-powerballad och ett skoldisco i musikvideon till senaste singeln Mirage.

Tidigare i våras debuterade Mira Aasma från Italo Bitches under aliaset Aasma. Nu är hon aktuell med singeln Mirage som är det andra smakprovet från det kommande debutalbumet som släpps den 27 augusti. Låten är smäktande indie-powerballad som handlar om hur vi sätter andra på piedestaler – men ser sprickorna så fort magin fadeat ut.

Aasma har tillsammans med Ellinor Sterner Bonander och Elias Ortiz tolkat detta i form av ett prydligt skoldisco som bit för bit rivs ner i dels frustration men framför allt frigörelse. Känslan av att bit för bit växa av sina erfarenheter. Allt filmat, klippt och editerat av trion själva med hjälp av lekfullhet, integritet och nyckeln till den hemliga industriella källaren på Konsthall C.

– Det viktigaste för mig när det kommer till att skapa saker i ett soloprojekt är att få pinpointa humorn i det miserabla, få överdriva och vara dramatisk, leka med upplevelser och uttryck. Är riktigt lyckligt lottad som hittat mitt dream team att göra detta med, vi har otroligt kul och kompletterar varann perfekt.

 

Författare:
Redaktionen

 

Pin It on Pinterest

Share This