Nytt album från Min Stora Sorg

4 okt, 2021

Min Stora Sorg

Min Stora Sorg är tillbaka med sitt femte fullängdsalbum under titeln Light As A Feather, Stiff As A Board.

Fyra år har gått sedan Min Stora Sorg senast var aktuell ett med ett album, då med skivan BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT och nu är hon tillbaka med sitt femte album Light As A Feather, Stiff As A Board.

Albumet är producerat tillsammans med Sandra Windahl och beskrivs som en inblick i artisten, kompositören, textförfattaren och musikern Ann-Sofie Lundins inre. Ett inre som visar upp flera sidor, vilket skapar en mer modig och intim känsla.

– Jag ville skriva ett album för mig själv. Som fungerar självläkande. Och hoppas att det kan läka andra. Jag tänker att folk som lyssnar ska gråta rätt ut och rysa rakt upp i anus. Jag har jobbat mycket med mig själv dom senaste åren. Målet är att vara lycklig. Att va en glad skit och att leva ett lätt liv. Men så är ju livet fullt av massa skit och kommer alltid att vara det.

Rent soundmässigt står sången i centrum tillsammans med vackra instrument som harpa, klarinett, stråkar, trummor, synthar och bas.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This