Ny singel från Sarah Klang

av | maj 31, 2019 | Artiklar, Nyheter

Sarah Klang byter ut svärtan mot glädje på nya singeln New Day Coming.

Under våren har Sarah Klang delat med sig av singlarna Call Me och Endless Sadness, som båda är tagna från hennes kommande uppföljare till det kritikerrosade debutalbumet Love In The Milky Way.

När albumet kommer är ännu oklart, men idag släpptes ytterligare en singel under titeln New Day Coming och precis som titeln antyder är det en hoppfull låt vi nu hör från Sarah Klang.

– Vi ville gör en klassisk 70-tals feelgoodlåt. När jag skrev den kände jag för första gången på riktigt i mitt liv som att allt kanske inte kommer gå åt helvete. Tycker det var skönt att skita i allt och ge sig hän i att skriva något lyckligt. Något som kan få igång mig själv när jag mår dåligt, berättar Sarah Klang i en kommentar om singeln.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Frank Holm

Pin It on Pinterest

Share This