Mitt musikminne: Yaeger

av | jul 19, 2020 | Artiklar, Framsida Startslider, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis redaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

Mitt starkaste musikminne är definitivt när Dave Grohl ramlar av scenen och bryter benet på Ullevi 2015. Jag stod längst fram. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var så fett att vara med om något som dom aldrig kommer glömma. När jag förra året på Lollapalooza once again stod längst fram tryckt mot staketet så frågade han vilka som var med på Ullevi 2015, och det var ju såklart ALLA som stod där jag var. Da truu fans. Fan vad jag älskar att vara ett fan, ska aldrig sluta vara ett fan!!!!

Det som instinktivt kan göra mig till ett fan är när jag får höra eller göra någonting som känns fräscht och nytt för mig i stunden. Gärna i kombination. Det är oftast känslan ”så bra att det gör lite ont” som jag fastnar för. Till exempel förra våren fick jag min pappas gamla cykel och började cykla överallt. Samtidigt upptäckte jag låten Where To Go med Duskus. Det blev en massa starka känslor på samma gång,

Och jag kommer alltid känna den känslan i magen när jag lyssnar på den låten. Snabba bilder i huvudet som flackar förbi, med mig på cykeln, Påväg någonstans som sommaren bestämt. Kanske till Trädgården, kanske till en studentfest, kanske påväg från studion hem till lägenheten och vara helt nöjd med det, för att den låten får mig att känna mig just nöjd. På grund av det här har jag ofta frågat mina fans om hur och när dom lyssnar på min musik, eller i vilket stadie dom hittade den. Det alltid så fett att höra.

Jag satte ihop en spellista med låtar som alltid ger mig ett nice knip i magen.
Här har ni!

Pin It on Pinterest

Share This