Mitt musikminne: Torii Wolf

av | okt 29, 2017 | Artiklar, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis musikredaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

Jag har alltid lyssnat på all musik som kommit till mig. Alltifrån min familjs italenska tradionella musik till min mammas mer udda val av Ace of Base. Men det var inte förens min nära vän Leo visade mig American Beauty av the Grateful Dead. Han bad mig att börja med just det albumet och bara namnet fick mig att förvänta mig någon slags hård och aggresiv metal.

Slutligen så gav jag det i alla fall en ärlig chans och det förändrade mitt liv. Min kära vän Leo Lanci öppnade mina ögon för all slags otrolig musik. Något så fantastisk som att se vissa band live, som fick det att verka så enkelt och oändligt. Det förde mig närmare musiken och fick mig att förstå hur mycket av musiken (livet) som har att göra med din relation till den. Inte hur rätt eller fel det är eller hur långt eller kort det är. Inom de korta ögonblicken. Hur du är kopplad till den. Till dig själv. Till din passion. Din skapelse. Till varandra.

Pin It on Pinterest

Share This