Mitt musikminne: Molly Burman

9 aug, 2021

Molly Burman

Den singelaktuella singer-songwritern Molly Burman gästar i dag mitt musikminne och tar oss tillbaka med på en kaotisk resa till Outlook Festival i Kroatien.

Hej, jag är Molly Burman och det här är mitt musikminne.

I september 2019 åkte jag på Outlook Festival i Kroatien. Det var min första, riktiga semester med mina vänner och jag hade den bästa tiden någonsin.

Hela resan var en kombination av kaos, bra musik och dramatik. Det finns några ögonblick som alltid kommer att vara starka i mitt minne. På vår första kväll lyckades vi ta oss backstage, efter några drinkar tyckte vi att det skulle vara en bra idé att springa vidare till scenen. Vi lyckades stanna där uppe i cirka fem minuters dans och hejande på publiken, innan vi ”eskorterades” av scenen. Känslan av att stå upp på scenen var otrolig, jag log från öra till öra och jag kände mig bara så glad, även efter att jag sparkades av den!

En annan av mina favoritstunder var när jag gick på en fest på en båt. Musiken som spelades var inte min ”go-to” -genre, men vi var där för att ha en kul stund. Vi stod längst fram, dansade och moshade, sedan bestämde sig vädret för att vända. Vi fick sällskap av en massiv storm, vi dansade i regnet ett tag tills det blev för farligt och alla på båten fick ta skydd nere, det var åska och belysning och vi var blötlagda!

Alla blev ganska bråkiga nere och energin var bara bra. Sedan kom några som just hade uppträtt och satt hos oss och vi umgicks med dem tills det var tillräckligt säkert att gå ut, vi hade det jättebra! På väg hem regnade det så kraftigt att vi inte kunde få våra telefonskärmar att fungera, så vi var tvungna att springa genom regnet, i bikini och huka ner för att ta skydd under stora stenar, vi var iskalla och skrek men det var riktigt roligt!

Det var många kaotiska stunder, för många att säga! Men resten av festivalen var full av skratt, dryck och dans. Jag kände mig så lycklig att få vara på en så vacker plats och med så fantastiska vänner. De 10 låtarna jag valde sammanfattar hela upplevelsen för mig, några av dem är låtar som jag minns att jag såg live, några är låtar som vi spelade oavbrutet under hela resan och resten är sådana som bara påminner mig om mina vänner och bra stunder!

 

Fotograf:
Dora Paphides

 

Pin It on Pinterest

Share This