Mitt musikminne: Crying Day Care Choir

av | mar 28, 2021 | Artiklar, Mitt musikminne

Alla har vi speciella minnen till musik, inte minst de som andas och lever i musikens värld. Därför har Popmanis redaktion valt ut artister som får dela med sig av extra minnesvärda musikminnen tillsammans med en tillhörande playlist.

Vårt musikminne kommer från en ljuv sommar 2006. Ett minne som vi alla tre delar även om vi inte kände varandra då eller i våra vildaste fantasier kunnat föreställa oss vad som komma skulle för oss tre. Vårt musikminne, kommer från Arvikafestivalen 2006.

Det var sommar, det låg förväntning i luften. Vi alla skulle åka på vår första festival och vi alla skulle till Arvikafestivalen. Ditresta ifrån olika ställen i Sverige, Sara tog tåget från Bjärehalvön tillsammans med sin bästis Lisa. Jack och Bill åkte med festivalbussen som Jack var reseledare på från Stockholm.

När vi på våra olika håll gick av tåget och anlände fick vi alla lite olika första intryck, Sara fick se ett regelrätt festivalslagsmål där den ena parten fick en langos upptryckt i ansiktet och Bill och Jack kände sig så hemma att det lika gärna kunde varit dem som tryckte upp den där langosen i ansiktet på varann. Tack vare gemensamma vänner föll det sig som så att vi alla hamnade i tält bredvid varandra och upplevde det hela jämsides.

Alla har väl mer eller mindre tydliga och varma minnen av sin första festival men en sak har vi alla tre gemensamt när vi tänker tillbaka på denna, och det är att bokningarna denna gång var helt fantastiska och spellistan vi skapat med band från Arvika 2006 lyssnar vi gladeligen på även idag 15 år senare med ett leende på läpparna.

Fotograf:
Peter Malmgren

Pin It on Pinterest

Share This