LYSSNAT – VECKA 7

18 feb, 2022

I veckans lyssnat bjuder Whilliam Lindroth på ny musik från Beige, Mychelle, Tiger, Bleonah och Bellman.

Beige

Sångerskan Beige har ett topklassiskt bagage av turnéer och spelningar runtom Sveriges alla hörn och fick sin stora milstolpe när hon vann årets nykomling på Manifestgalan år 2017. I dag är hon aktuell med sin tredje singel Dumbom som är en RnB/poppig låt om att känna sig hängande i ens partners villkor och beteende. Den har en groovig och mörk ton över sig med en fräsch och modern touch som känns både stark och personlig i sin handling.

Mychelle

Med sitt första släpp i år är Mychelles nya singel Younger Self ute inför hennes kommande EP. Det är en avslappnande och romantisk RnB/soul låt där artistens röst kommer fram på ett känslorikt och tilltalande sätt som triggar igång oupptäckta känslor inom en och ger lyssnaren gåshud vid första kontakt.

Tiger

Svenska indie-pop bandet Tiger släpper sin fjärde singel Du Får Allt inför sitt kommande debutalbum. Låten handlar om ens första kontakt med sitt livs kärlek och föreställningen om livet ihop, som sluter sig till en tolkning av romantisk sötma och en igenkännande handling. Med sångarens mjuka röst och pianot i bakgrunden får låten en slagkraftig och trovärdig ton med en lugn och enkel framställning som fångar ens uppmärksamhet på sekunden.

Bleonah

Svenska sångerskan Beonah släpper sin nya singel Girlfriend, en låt om att hellre vara oberoende och fri istället för i ett fast förhållande. Låten har inspirerande drag av bland annat artisterna Ariana Grande och Madison Beer och är en popig RnB låt med en förstklassig och stark konstruktion som kan jämföras med eliten inom den gemensamma musikscenen.

BELLMAN

Tillsammans med artisterna Amber Boss och Balmz är låtskrivaren/producenten BELLMAN aktuell med singeln Deja Vu. Låten är rhytmisk dans-pop låt som är gjord för att spelas på den högtempade hemmafesten eller klubben. Den framhåller om en återträff där man återigen kan festa loss med sina vänner och återuppta ens roll på det rörelserika dansgolvet.

Författare:
Whilliam Lindroth

 

 

Pin It on Pinterest

Share This